www.friendsofenisa.eu
Η νέα Μάχη της Κρήτης

Η Ευρώπολις υπενθυμίζει ότι η Μάχη της Κρήτης, ήταν πρώτα και πάνω από όλα, η μάχη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των Κρητικών, των Ελλήνων, των Ευρωπαίων και ολων των Ανθρώπων.Μια από τις σύγχρονες Μάχες της Κρήτης, είναι πρώτα από όλα και πάνω από όλα, η μάχη για το δικαίωμα της Ευρωπαϊκής Νησιωτικής Ευρώπης,να έχει τα ίδια δικαιώματα με την Ηπειρωτική Ευρώπη. Οπως το να φιλοξενεί ένα ΕυρωπαΪκό Οργανισμό, τον ΕΝΙΣΑ, όπως φιλοξενεί τους άλλους 26 η Ηπειρωτική Ευρώπη. Είναι μια μάχη για την αξιοπρέπεια του Ευρωπαίου πολίτη, δηλ. για μια Ευρώπη της συνοχής, της ισόρροπης ανάπτυξης, του αμοιβαίου σεβασμού, του αμοιβαίου συμφέροντος και της αλληλεγγύνης.
 

 

Κεντρική arrow Εκπομπή Αφανείς Ήρωες arrow Κώστας Σκουτέλης:Γιατί πέτυχαν τα πολυκαταστήματα
Κώστας Σκουτέλης:Γιατί πέτυχαν τα πολυκαταστήματα E-mail
09.03.09

Εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

( Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009, 4-5 μ.μ.)


Κώστας Σκουτέλης: Γιατί πέτυχαν τα πολυκαταστήματα


Είναι καιρός να δούμε κατάματα γιατί πέτυχαν τα πολυκαταστήματα και να δράσουμε σωστά. Οπως όλα και το εμπόριο εξελίσσεται. Η μοιρολατρία ή ο στρουθοκαμηλισμός μπορεί να καθυστερήσουν, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψουν την εξέλιξη και τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις της σ'αυτούς που την λαμβάνουν, ή δεν την λαμβάνουν υπ'όψη τους.”, υποστηρίζει ο κ. Κώστας Σκουτέλης. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε από το παλιό γνωστό ανθρωπολείο του Ηρακλείου Νάρκισσος του πατέρα του, για να διευθύνει σήμερα τα ιδιόκτητα και εξαπλωνόμενα, σιγά αλλά σταθερά, και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας πολυκαταστήματα “Κosmos Center”.


Αυτός ο εκλεκτός, δυναμικός, έμπειρος και αποτελεσματικός συντοπίτη μας είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί σήμερα, όπως και σε κάθε εργάσιμη Δευτέρα, από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου, 4-5 το απόγευμα.


Η δαιμονοποίηση των πολυκαταστημάτων δεν είναι λύση, γιατί ζούμε σε μια ανοικτή και ελεύθερη παγκοσμιοποιημένη αγορά, θεσμοθετημένη μέσω των διεθνών συμφωνιών και οργανισμών. Και τα μικρά καταστήματα έχουν τη θέση και το μέλλον τους. Πως όμως μπορούν να τα διασφαλίσουν; Τι πρέπει να γίνει από την Πολιτεία; Τι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι οι έμποροι;

Η παγκοσμιοποίηση και η κρίση είναι δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοούμε, επειδή δεν είμαστε εμείς που τα καθορίσαμε. Επιβάλλεται όμως να τα αξιοποιήσομε.

Μπορούμε, μειώνοντας ή υπερπηδώντας τα όποια εμπόδια και δυσκολίες, αρκεί να πιστέψομε στους εαυτούς μας αξιοποιώντας τη φαιά ουσία μας, με φαντασία, τόλμη, γενναιοδωρία, αποφασιστικότητα, αλλά χωρίς κοντόφθαλμους και μοιραίους εαυτουλισμούς.Υπάρχει λύση", τονίζει ο κ.Σκουτέλης.

Η αιοδοξία, η γνώση, η πείρα και η αποτελεσματικότητά του, είναι χρήσιμα σε μια εποχή περιρρέουσας κατήφειας, άγχους, φόβου και μοιρολατρίας”. Γι'αυτό η εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που έχει ως στόχο να προβάλλει άτομα ή φορείς που με τη δράση τους, ανεβάζουν, ενισχύουν και ομορφαίνουν την κοινωνία μας, θεώρησε χρήσιμο να τον προτείνει ως καλεσμένο της, στους φίλους της.


Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.

Η ΕΡΑ Ηρακλείου εκπέμπει στα FM, από τις συχνότητες 97.5 για το Ηράκλειο, 103.6 για τον Χάρακα και τη Νότια Κρήτη και 105.3 για τον Αγιο Νικόλαο και την Ανατολική Κρήτη. Εκπέμπει επίσης και από τα Μεσαία στους 954 χιλιόκυκλους και από το διαδίκτυο www.ert.gr, Περιφερειακοί σταθμοί, ΕΡΑ Ηρακλείου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 373400 και 373401.

Τελευταία ανανέωση ( 09.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Μενού
Κεντρική
Ευρώπολις γιατί;
Κρήτη-Ευρώπη
Μίκης Θεοδωράκης
ENISA
50 Χρόνια Ευρώπης
Εκπομπή Αφανείς Ήρωες
Λουξεμβούργο
Κρήτη
Ηράκλειο
ΒΙΚΕΛΑΙΑ Βικέλειος Μορφωτική Εταιρία
Αντισταθείτε
Πρωτοβουλίες
Συνεντεύξεις-Αρθρογραφία-Δημοσιεύματα
Ειδήσεις και νέα
Χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες
Τρίτη Ηλικία
Sitemap
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Εγγραφή στο Newsletter
 
Τελευταίες ειδήσεις
Δημοφιλή Άρθρα
Ψηφοφορίες
Η άποψή σας για την εκπομπή
 


© europolis 2005