www.friendsofenisa.eu
Η νέα Μάχη της Κρήτης

Η Ευρώπολις υπενθυμίζει ότι η Μάχη της Κρήτης, ήταν πρώτα και πάνω από όλα, η μάχη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των Κρητικών, των Ελλήνων, των Ευρωπαίων και ολων των Ανθρώπων.Μια από τις σύγχρονες Μάχες της Κρήτης, είναι πρώτα από όλα και πάνω από όλα, η μάχη για το δικαίωμα της Ευρωπαϊκής Νησιωτικής Ευρώπης,να έχει τα ίδια δικαιώματα με την Ηπειρωτική Ευρώπη. Οπως το να φιλοξενεί ένα ΕυρωπαΪκό Οργανισμό, τον ΕΝΙΣΑ, όπως φιλοξενεί τους άλλους 26 η Ηπειρωτική Ευρώπη. Είναι μια μάχη για την αξιοπρέπεια του Ευρωπαίου πολίτη, δηλ. για μια Ευρώπη της συνοχής, της ισόρροπης ανάπτυξης, του αμοιβαίου σεβασμού, του αμοιβαίου συμφέροντος και της αλληλεγγύνης.
 

 

Κεντρική arrow Εκπομπή Αφανείς Ήρωες arrow Απόστολος Παπουτσάκης. Η άλλη άποψη για τον αθλητισμό.
Απόστολος Παπουτσάκης. Η άλλη άποψη για τον αθλητισμό. E-mail
19.07.08
                                                                      Εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ
                                                                         ( Δευτέρα 21  Ιουλίου 2008 4-5 μ.μ.)

                           Απόστολος Παπουτσάκης.Η άλλη άποψη για τον αθλητισμό.


Απόστολος Παπουτσάκης, η άλλη άποψη και πρακτική για τον αθλητισμό και την επαγγελματική επιτυχία”, είναι το θέμα της σημερινής εκπομπής ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ που μεταδίδεται από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου κάθε Δευτέρα 4-5 το απόγευμα.

Καλεσμένος ο κ. Απόστολος Παπουτσάκης, αντιπρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ και πρόεδρος της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Οπως είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν την εκπομπή αυτή, λόγος και στόχος ύπαρξής της είναι η παρουσίαση και προβολή ανθρώπων ή φορέων, που μέσα από τις πρωτοβουλίες, τη δράση και το έργο τους, ενισχύουν, ανυψώνουν, εμπλουτίζουν και ομορφαίνουν το τόπο και την κοινωνία που ζούμε.

Αν αξίζει την προσοχή, την εκτίμησή και την αναγνώρισή μας:

Η δημιουργία μιας πετυχεμένης επιχείρησης προσφοράς υγειών και χρήσιμων υπηρεσιών, μέσα από την προσωπική εργασία και εφυία και όχι μέσα από την ευνοιοκρατία, τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Ο προσανατολισμός ενός αθλητικού σωματείου προς την κατεύθυνση της υψηλής ανθρώπινης ευαισθησίας και ευθύνης απέναντι στους νέους, την κοινωνία, και τον απομεμακρυσμένο αλλά μη προνομοιούχο συνάνθρωπο, αντί να μετατρέπεται σε αποκλειστικό εργαλείο χειραγώγησης ανθρώπων και επιρροής θεσμών και εξουσιών για ιδιοτελείς σκοπούς. Η αγάπη για το τόπο που ζεις και η υπηρέτησή του μέσα από τη συνεργασία, τη συνενόηση, τον αμοιβαίο σεβασμό και συμφέρον. Οταν η ανθρώπινη ευαισθησία και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται ως η πιο σίγουρη και δημιουργική εφυία, άνθρωποι με τη γνωστή δράση, αντίληψη, και έργο του κ. Απόστολου Παπουτσάκη, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι από την εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ.

Αρκεί στη σημερινή μας κοινωνία η προσωπική εργασία και εφυία για να πετύχει ένας επιχειρηματίας;Δεν αποτελούσε μεγάλο επιχειρηματικό ρίσκο, η αγορά της ΠΑΕ  ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όταν αγοράστηκε στη θέση και στην κατάσταση που βρισκόταν;Ποια είναι η αποστολή ενός αθλητικού σωματείου; Τι είναι και προς τι, το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ; Ποια είναι η αποτελεσματικότερη οδός για ένα υγειή και παραγωγικό αθλητικό συγκρητισμό;”Σούπερ λίγκα”, “λάκκος πεινασμένων λεόντων”, η πρόκληση για τολμηρούς οραματιστές;Ο άνθρωπος που θέλει μπορεί; Στη βάση ποιων προϋποθέσεων και δεδομένων;

Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.


Οι συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου μέσω των οποίων μπορείτε να ακούσετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που αναφέρθηκαν και σε όσα προκύψουν από τη συζήτηση είναι : FM, 97.5, Χάρακα -Νότια Κρήτη, 103.6, Αγιο Νικόλαο-Ανατολική Κρήτη 105.3. Μεσαία, 954 χιλιόκυκλους και από το διαδίκτυο www.ert.gr, ραδιόφωνα, live radio, ΕΡΑ Ηρακλείου.


Υ.Γ. Η εκπομπή ΚΡΗΤΗ-ΕΥΡΩΠΗ της περασμένης Παρασκευής 17 Ιουλίου, με θέμα “Γιάννης Γαρεδάκης. Το όραμα και το έργο”, δεν μεταδόθηκε λόγω έκτακτης σύνδεσης με την Αθήνα. Θα μεταδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου την ίδια ώρα
Τελευταία ανανέωση ( 20.07.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Μενού
Κεντρική
Ευρώπολις γιατί;
Κρήτη-Ευρώπη
Μίκης Θεοδωράκης
ENISA
50 Χρόνια Ευρώπης
Εκπομπή Αφανείς Ήρωες
Λουξεμβούργο
Κρήτη
Ηράκλειο
ΒΙΚΕΛΑΙΑ Βικέλειος Μορφωτική Εταιρία
Αντισταθείτε
Πρωτοβουλίες
Συνεντεύξεις-Αρθρογραφία-Δημοσιεύματα
Ειδήσεις και νέα
Χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες
Τρίτη Ηλικία
Sitemap
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Εγγραφή στο Newsletter
 
Τελευταίες ειδήσεις
Δημοφιλή Άρθρα
Ψηφοφορίες
Η άποψή σας για την εκπομπή
 


© europolis 2005