www.friendsofenisa.eu
Η νέα Μάχη της Κρήτης

Η Ευρώπολις υπενθυμίζει ότι η Μάχη της Κρήτης, ήταν πρώτα και πάνω από όλα, η μάχη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των Κρητικών, των Ελλήνων, των Ευρωπαίων και ολων των Ανθρώπων.Μια από τις σύγχρονες Μάχες της Κρήτης, είναι πρώτα από όλα και πάνω από όλα, η μάχη για το δικαίωμα της Ευρωπαϊκής Νησιωτικής Ευρώπης,να έχει τα ίδια δικαιώματα με την Ηπειρωτική Ευρώπη. Οπως το να φιλοξενεί ένα ΕυρωπαΪκό Οργανισμό, τον ΕΝΙΣΑ, όπως φιλοξενεί τους άλλους 26 η Ηπειρωτική Ευρώπη. Είναι μια μάχη για την αξιοπρέπεια του Ευρωπαίου πολίτη, δηλ. για μια Ευρώπη της συνοχής, της ισόρροπης ανάπτυξης, του αμοιβαίου σεβασμού, του αμοιβαίου συμφέροντος και της αλληλεγγύνης.
 

 

Κεντρική arrow Κρήτη arrow 1.Δειθνές βραβείο για το Knossos 2.Ξενοδοχειακό management MARIS Hotel.
1.Δειθνές βραβείο για το Knossos 2.Ξενοδοχειακό management MARIS Hotel. E-mail
07.12.07
1
6.12.2007
Διεθνές βραβείο στο Knossos Royal Village

Mε την τιμητική διάκριση του καλύτερου ξενοδοχείου για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα “Best Family Hotel in Greece” βραβεύθηκε το ξενοδοχείο της Aldemar Knossos Royal Village από τον ταξιδιωτικό Οργανισμό Argo Holidays.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Κώστας Φραγάκης στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο.

Τα κριτήρια της βράβευσης ήταν τόσο το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών σε οικογένειες και παιδιά, όσο και των εγκαταστάσεων και παροχών του ξενοδοχείου Knossos Royal Village όπως αξιολογήθηκαν από τος πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού Argo Holidays.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου Aldemar. “Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί σε πολύ σημαντικές διακρίσεις της Aldemar τόσο για το 2007 όσο και για τα 20 χρόνια ζωής της επιχείρησης. Για εμάς, οι διακρίσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρίας για παροχή υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών. Είναι το αποτέλεσμα που κρίνεται από τα πιο σημαντικό κοινό. Τους ίδιους τους φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων μας, που είναι και οι πιο κατάλληλοι και αυστηροί κριτές”.

Ο Όμιλος Aldemar αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον Ελληνικό χώρο. Με όραμα την επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον τουριστικό χάρτη ως έναν ιδανικό προορισμό διακοπών, η εταιρία δεσμεύεται για την καθιέρωση υψηλών προτύπων στην ελληνική ξενοδοχεία.

Περιλαμβάνει;

• 5.500 κλίνες και 1600 άτομα προσωπικό

• 3 προορισμούς: Κρήτη, Ρόδος και Δ. Πελοπόννησος

• 8 ξενοδοχεία (5* και 4*)

• 3 συνεδριακά κέντρα

• 2 κέντρα θαλασσοθεραπείας.

Με το άνοιγμα νέων αγορών, τον συστηματικό εμπλουτισμό και την δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων, τις επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και σε πολυτελείς εγκαταστάσεις καθώς και την συνεχή αναβάθμιση των ποιοτικών προδιαγραφών ο Όμιλος Aldemar συγκαταλέγεται στις πλέον δυναμικές παρουσίες του ξενοδοχειακού κλάδου στον ελληνικό χώρο.
Νέα εταιρεία προσφέρει τώρα ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακού μάνατζμεντ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακού μάνατζμεντ προσφέρει η νέα εταιρεία των Maris Hotels “Aegis hotels and Resorts” που στόχο έχει να οδηγήσει τους πελάτες της στην αύξηση της κερδοφορίας τους, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές διοίκησης, τη γνώση και την εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού της.

Γενικός διευθυντής της εταιρείας είναι ο κ. Νίκος Κοντάκης.

Όπως επισημαίνεται στην ενημερωτική ανακοίνωση:

“Οι καινοτόμες υπηρεσίες της Aegis Hotels & Resorts έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους πελάτες της να δραστηριοποιηθούν στο σύγχρονο επιχειρείν δυναμικά, χωρίς να επιβαρύνουν άσκοπα τον προϋπολογισμό τους, ενώ παράλληλα να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των προσφερόμενων από αυτούς υπηρεσιών”.

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση και το ξενοδοχείο μάνατzμεντ βρίσκονται πλέον σε μία νέα εποχή. Ο έντονος ανταγωνισμός στον τουριστικό τομέα σε διεθνές επίπεδο, κυρίως από χώρες χαμηλού λειτουργικού κόστους, η ευκολία στις μεταφορές, οι απίστευτες δυνατότητες που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες και τέλος η ταξιδιωτική εμπειρία του τουρίστα - καταναλωτή, μας αναγκάζουν μέσω συγκεκριμένων διεργασιών αναδιάρθρωσης να προσεγγίσουμε την “εξαιρετική ξενοδοχειακή επιχείρηση της νέας εποχής”, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Εμείς, μετά την πολυετή πορεία μας στον τομέα Contracting, Sales & Reservations, αλλά και προγενέστερα στο Hotel Operation, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία και βγήκαμε πλέον στην ελεύθερη αγορά μέσω της Aegis Hotels & Resorts με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακού μάνατζμεντ εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο παροχής υπηρεσιών”.
Τελευταία ανανέωση ( 07.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Μενού
Κεντρική
Ευρώπολις γιατί;
Κρήτη-Ευρώπη
Μίκης Θεοδωράκης
ENISA
50 Χρόνια Ευρώπης
Εκπομπή Αφανείς Ήρωες
Λουξεμβούργο
Κρήτη
Ηράκλειο
ΒΙΚΕΛΑΙΑ Βικέλειος Μορφωτική Εταιρία
Αντισταθείτε
Πρωτοβουλίες
Συνεντεύξεις-Αρθρογραφία-Δημοσιεύματα
Ειδήσεις και νέα
Χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες
Τρίτη Ηλικία
Sitemap
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Εγγραφή στο Newsletter
 
Τελευταίες ειδήσεις
Δημοφιλή Άρθρα
Ψηφοφορίες
Η άποψή σας για την εκπομπή
 


© europolis 2005